Szállás kereső Strandok,Szállás Kereső Gyönyörű eldugott olcsó Magyar strandok!

Gyönyörű eldugott olcsó Magyar strandok!

Magyarország — Nyáron mindenki a vízpartra menekül, így a népszerűbb helyeken előfordul, hogy akkora a tömeg, hogy egy törülközőt sem tudunk letenni.

Persze megvan a varázsa a zsúfolt, zajos fürdőzésnek is: könnyebben ismerkedhetünk a parton. Ezeken a strandokon több a szórakozóhely, a zenés program. Ám ha igazi romantikára vágyik, érdemes felkeresni az eldugott vidéki helyeket is, ahol zavartalanul élvezhetjük a nyugalmat. Összegyűjtöttük az ország kevésbé ismert, ám annál jobb strandjait.

Arló

Felnőttbelépőjegy: 700 forint

Nyitvatartás: mindennap 09:00–19:00

A mintegy tízhektáros tó felett magasodó hegy a természetjárók kedvelt célpontja – nem véletlenül, hiszen innen gyönyörködhetnek a tó körüli táj szépségében. Az itt felsoroltak közül talán itt számíthatunk a legkisebb tömegre és a legalacsonyabb árakra. A tó előterében található a Suvadás Liget, amely rengeteg fesztivállal és rendezvénnyel várja az ide érkezőket, és az év minden napján kiváló célpont azoknak, akik kirándulni szeretnének.

Arló /Fotó: zenevilag.net Arló /Fotó: zenevilag.net

Rukkel-tavak

Felnőttbelépőjegy: 1800 forint

Nyitvatartás: mindennap 9:00–19:30

A 12 hektáros, Dunavar­sány közelében található Rukkel-tó egy néhai bányató területén található. A strand az elmúlt két évtizedben számos fejlesztésen esett át. Jelenleg több büfé, sörözők, nagy parkosított terület, több mint tíz csúszdapálya és egy hatalmas ugrótorony szolgálja a vendégek kikapcsolódását. Azok sem fognak unatkozni, akik az aktív pihenést részesítik előnyben, hiszen itt vízibiciklit, csónakot és kajakot is lehet kölcsönözni.

Rukkel-tavak /Fotó: MTI - Koszticsák Szilárd Rukkel-tavak /Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

Magyarhertelend

Felnőttbelépőjegy: 2100 forint

Nyitvatartás: mindennap 9:00–19:00

A Baranya megyében található termálfürdő strandján tizenegy bel- és kültéri medence, termálvizes ülőmedence, vízi és wellness-szolgáltatások várják a kikapcsolódni vágyókat, meseszép, ősfás környezetben. A fürdő különlegessége, hogy nem csak nappal, de éjszaka is csobbanhatunk, így biztosan minden korosztály megtalálja az elképzeléseinek megfelelő programot – akár barátokkal, akár családdal, akár kettesben érkeznek.

Magyarhertelend /Fotó: gyogyvizek.hu Magyarhertelend /Fotó: gyogyvizek.hu

Csisztapuszta

Felnőttbelépőjegy: 1500 forint

Nyitvatartás: mindennap 09:00–19:00

Csisztafürdőt főként a gyógyulni vágyóknak ajánljuk, hiszen az ásványi anyagokban gazdag víz nagy mennyiségű ként is tartalmaz. A szénsavas gyógyvíz 42 fokosan tör felszínre, amelynek kedvező összetétele alkalmassá teszi mozgásszervi és reumatikus betegségek, nőgyógyá­szati, bél- és gyomorpanaszok kezelését. Az ide érkezőket összesen öt, két szabadtéri ülő- és két fedett, valamint egy gyermekmedence várja.

Csisztafürdő /Fotó: termalfurdo.hu Csisztafürdő /Fotó: termalfurdo.hu

Tiszakécske

Felnőttbelépőjegy: 2000 forint

Nyitvatartás: mindennap 09:00–20:00

A Kecskemét közelében található gyógyfürdő már több mint harminc éve várja vendégeit egy modern gyógyászati központtal, szaunákkal és a jelenlegi legkorszerűbb játszóterekkel, így a fia­talabb korosztályra is biztosan élménydús időtöltés vár. Akik pedig gyógyulni vagy szépülni érkeznek, azok válogathatnak a gyógyvizes kádfürdő, az iszappakolás, a szénsavas fürdő, a különféle masszázsok és a csoportos gyógytorna közül.

Tiszakécske Kerekdombi Termálfürdő /Fotó: gyogyvizek.hu Tiszakécske Kerekdombi Termálfürdő /Fotó: gyogyvizek.hu

Related Post